Yritys

Myymme ja toimitamme sähköä ja tarjoamme salkunhoitoon sekä sähkönhankintaan liittyviä palveluita yrityksille ja julkisyhteisöille. Meidän kauttamme saa palvelua myös muihin Pohjoismaihin. Sähkön myynnin ammattilaiset ja salkunhoitajat sekä laaja tuotevalikoima takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun sähkönhankintaan.

Haluamme olla yritysasiakkaiden ja julkisyhteisöjen ensisijainen partneri sähköasioissa.

Energia Myynti Suomi Oy aloitti toimintansa vuonna 2009. Yrityksemme kuuluu tanskalaiseen Energi Danmark konserniin. Energi Danmark on Pohjoismaiden suurin sähköenergiatoimija yrityssektorilla. Konsernin myyntitoimistot sijaitsevat Tanskan lisäksi Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa.

Olemme Energia Myynti Suomessa tottuneet tarjoamaan asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua luotettavasti ja joustavasti.

Olemme kaupankäyntihaluinen ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet. Pystymme tarjoamaan sopivimmat ratkaisut kilpailukykyisesti Suomeen ja muualle Pohjoismaihin.

Olemme osa kansainvälistä konsernia, joten meiltä löytyy laajempaa näkemystä ja toimintakykyä vastata mittaviinkin tarpeisiin.

Mutkaton toimintatapamme ja halu olla suomalaisten yritysten ja julkisyhteisöjen ensisijainen partneri sähköasioissa, on auttanut meidät kasvamaan yhdeksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä.

Rakentaminen jatkuu ja tulemme jatkamaan kasvua yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Olli Puranen, Toimitusjohtaja