Yhteistyö Energia Myynti Suomen kanssa paransi
kasvavan Lumo Energian kilpailukykyä

 

Lumo Energia Oyj on vuonna 2015 perustettu suomalainen sähköyhtiö, joka myy pohjoismaisen sähköpörssin Nord Poolin kautta ostettua sähköenergiaa kuluttajille, yrityksille ja julkisyhteisöille.

– Vuonna 2015 aloitimme nollasta ja tänä vuonna myymme sähköä yli 20 miljoonalla eurolla. Yhteensä Lumo Energia tuottaa Suomessa sähköä noin 60000 sähkömittarille. Sähkönmyynnin lisäksi tarjoamme aurinkopaneeleita avaimet käteen -periaatteella, Lumo energian toimitusjohtaja Otto Savasti kertoo yrityksestä.

Tulevaisuudessa myös sähköautojen latausinfraan panostava Lumo Energia on ollut perustamisestaan lähtien kovassa kasvussa, ja Energia Myynti Suomella onkin ollut merkittävä rooli yhtiön kasvutarinassa. Yhtiö etsi vuonna 2017 kumppania kasvun tueksi ja tiukan kartoituksen jälkeen Energia Suomen tarjoama kokonaisuus vakuutti Lumon asiantuntijat.

– Yhteistyön avulla olemme saaneet käyttöömme enemmän asiantuntijuutta ja olemme pystyneet laajentamaan tuotesegmenttejä finanssituotteiden ostamisen kautta, Savasti perkaa yhteistyön hyötyjä.


“Energia Suomen kanssa yhteistyö on toiminut äärimmäisen hyvin.”

Savasti haluaa erityisesti nostaa esiin Energia Myynti Suomen palvelun tason. Vaikka Energia Myynti Suomi on osa pohjoismaista Energi Danmark-konsernia, toimii se asiakasrajapinnassa hyvin ketterästi.

– Energia Suomen kanssa yhteistyö on toiminut äärimmäisen hyvin. Kommunikointi toimii ja kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin on saanut vastauksen nopeasti. Yhteistyömme on ollut hyvin dynaamista ja välitöntä, Savasti jakelee kiitosta.

Vaikka Lumo Energia ja Energia Myynti Suomi ovat saman alan yrityksiä, toimivat ne aivan eri markkinalla. Lumo tarjoaa sähköenergiaa pääosin kuluttajille ja yrityksille, kun taas Energia Myynti Suomi tarjoaa palveluitaan pääosin suurille yrityksille ja julkisyhteisöille.'


Entistä parempi kilpailukyky

Energia Myynti Suomi mahdollistaa ainutlaatuisilla tuotteillaan Lumolle huomattavasti paremman kilpailukyvyn markkinoilla.Yritysten välinen yhteistyö pitää sisällään sähkönhankinnan, hintasuojauksen ja alkuperäsertfikaattien ostamisen.

– Energia Myynti Suomen kompetenssi ja asiantuntijuus sähkömarkkinoista ovat vakuuttavia, ja ovat tarjonneet meille merkittävää lisäarvoa parantuneen kilpailukyvyn ohella. Olemme saaneet enemmän vastinetta kuin osasimme odottaa, Savasti kiittelee.

Energia Myynti Suomi tarjoaa asiakkailleen koko pohjoismaisen konsernin tuen, josta myös Lumo Energia on hyötynyt konkreettisesti.

– Kansainvälisestä konsernista on ollut meille runsaasti hyötyä. Saimme tietotaitoa ja asiantuntevaa konsultaatiota Lumon kansainvälistymiseen, Savasti kertoo.

Kokonaisuutena Savasti suosittelee Energia Myynti Suomea varauksetta kumppaniksi muille yrityksille.

– Asiantuntijuus ja kilpailukykyinen kokonaisuus ovat ensiluokkaisia. Koen myös, että Energia Myynti Suomen ihmisten kanssa on helppo tehdä hommia ja innostua, Savasti kehuu vilpittömästi yhteistyökumppaniaan.

Lumo


Energia Myynti Suomi on osa pohjoismaista Energi Danmark-konsernia, joka edistää
yritysten kannattavuutta, tuottavuutta ja vastuullisuutta liiketoimintaa tukevilla oikeilla energiaratkaisuilla. Yritys tarjoaa asiakkailleen sähköenergiaa ja salkunhoitopalveluita,
joiden avulla energianhankinnasta tehdään yritykselle fiksu investointi.