Heikki Kammonen on energia-alan monitaituri, joka osaa myyntitilanteessa hypätä asiakkaan saappaisiin

Itä-Suomen yksikössä toimivalla Kammosella on sähköteknisen koulutuksen ja käytännön työskentelyn myötä vankka kokemus niin sähköasennuksista kuin vaativista teollisuuden sähköteknisistä huolto- ja ylläpitotöistä sekä sähkötöiden käytön johtamisesta.

Kammonen on toiminut energiayhtiöiden myynnissä ja markkinoinnissa ollen mukana sähkömarkkinoilla niiden vapautumisen alusta alkaen. Ennen siirtymistään Energia Myynti Suomen palvelukseen Kammoselle kertyi liki kolmenkymmenen vuoden kokemus energian ja palvelujen myynnistä sekä asiakkaille hyötyjä tuottavien palvelujen kehittämisestä.

Kammonen nauttii asiakkaiden kanssa työskentelystä, ja hän pyrkii aina luomaan heille hyötyjä ja luottamusta Energia Myynti Suomen palveluiden kautta. Kammosen vahvuutena voisikin sanoa olevan se, että hän on itse ollut niin sanotusti vastapuolella, eli asiakkaana, kun hän on operoinut sähköyhtiöiden kanssa aiemmissa työpaikoissaan.

Kammonen saa luonnosta energiaa ja vastapainoa työlle

Energia Myynti Suomen Senior Energy Risk Advisorina työskentelevä Kammonen nauttii  ulkoilmassa liikkumisesta ja luonnossa liikkuminen on tärkeä osa Kammosen vapaa-aikaa.

Kammosen toimisto sijaitsee Kuopiossa, josta hän operoi pitkäaikaisten asiakassuhteiden myötä ympäri Suomea. Sähkömarkkinoiden tuntemuksen lisäksi Kammosen tekninen tausta ja aiempi työhistoria energia-alalla mahdollistavat sen, että hän osaa myyntitilanteessa hypätä myös asiakkaan saappaisiin. Näin hän osaa löytää asiakkaalle optimaalisimmat ratkaisut kuhunkin tarpeeseen.

Asiakkaalle tärkeintä on kokonaisuus

Kammonen pyrkii aina tarjoamaan palvelukokonaisuuden, joka vastaa parhaiten asiakkaan tarpeita ja odotuksia. Lisäksi hän pyrkii tuomaan esille hyötyjä, jotka auttavat asiakasta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Toisaalta hän myös korostaa, että pitää osata olla helppoutta hoitaa energia-asioita kilpailukykyisesti ja luotettavasti.

Energia Myynti Suomella pyrimme muokkaamaan tuotteita niin, että syntyy pitkäaikainen asiakassuhde - luottamus on sen kaiken perusta.