Energi Danmark käsittelee 15 000 mittauspistettä TDC NETin PPA-sopimuksessa

Kun TDC NET saa vuonna 2023 sähköä neljästä uudesta aurinkosähköpuistosta, Energi Danmark hoitaa mittauspisteet ja varmistaa PPA-sopimuksen selkeän laskutuksen.

Energi Danmark varmistaa Lundbeckin PPA-sopimuksen selkeän laskutuksen

PPA-sopimuksen käyttöönotto voi olla monimutkainen prosessi, jossa on paljon päätöksiä ja juridisia selvityksiä. Lundbeck toivoi, että heidän PPA-sopimuksensa laskutettaisiin samalla tavalla kuin tavallinen sähkösopimus, helposti ja selkeästi. Energi Danmark huolehtii siitä.

Toiminnallemme on tärkeää pitkäjänteinen suunnitelmallisuus ja kustannusten ennustettavuus

– Kilpailutuksessa tavoitteemme oli löytää kumppani, joka toteuttaa määriteltyä riskipolitiikkaa luotettavasti ja ammattitaitoisesti tarjoten samalla kilpailukykyiset hinnat. Energia Myynti Suomi tarjosi meille parhaimman kokonaispaketin.

Elenian sähkönsiirron erikoisasiantuntija Mikko Järvinen

Hallittua sähkönhankintastrategiaa salaateista ja yrteistä tunnetulle Tamsille

– Yhteisellä strategialla saadaan enemmän hartioita sähkönhankintaan. Energia Suomi toteuttaa meidän sähköstrategiaamme antaen omia näkemyksiään ja haastamalla meidän näkemyksiämme, Sakari Tamsi avaa yhteistyön sisältöä.

Energia Myynti Suomi vastaa Suomen valtion sähkönhankinnasta

Energia Myynti Suomi on toiminut Hanselin kautta valtion sähkön sopimustoimittajana vuodesta 2013 lähtien. Energia Suomi valikoitui Hanselin kumppaniksi julkisessa kilpailutuksessa, jossa heidän tarjouksensa täytti Hanselin tiukat vaatimukset. Energia Myynti Suomi voitti kilpailutuksen uudestaan vuonna 2018.