Kestävää energiaa ilman lisähintaa

Kun useat kuluttajat ostavat sähköä samasta uudesta uusiutuvan energian tuotantolaitoksesta, puhumme PPA-poolista. Tällaisen sopimuksen avulla varmistat sähkönkulutuksesi 10 vuodeksi edullisella kiinteällä hinnalla.

PPA-pooli myös pienemmille yrityksille

PPA-poolin avulla yrityksesi tuottaa yhteiskunnalle uutta uusiutuvaa energiaa, myös siinä tapauksessa, että yrityksesi ei käyttäisikään uuden laitoksen koko tuotantoa. Pyrimme yhdistämään useita yrityksiä saavuttaaksemme kriittisen massan, joka yhdessä kattaa uuden energialaitoksen tuotannon.

Viime vuosina tuulivoimaloiden ja aurinkopaneelien kehitys on nopeutunut valtavasti sekä määrän että hyötysuhteen osalta. Se on avannut uusia mahdollisuuksia olla aktiivisesti mukana vihreässä siirtymässä. Energia Myynti Suomi tekee yhteistyötä sellaisten aurinko- ja tuulisähkön tuottajien kanssa, jotka ovat valmiita luomaan uutta kestävää energiaa energiankulutuksesi kattamiseksi.

Näin PPA-pooli toimii

  • Energia Myynti Suomi yhdistää useita yrityksiä niin, että uuden laitoksen tuotanto katetaan.
  • Energia Myynti Suomi tekee asiakkaan valtuuttamana sopimuksen tuottajan kanssa. Tuottaja rakentaa uutta uusiutuvaa energiaa poolin sähkönkulutuksen kattamiseksi.
  • Energia Myynti Suomi huolehtii yhteydenpidosta tuottajaan, sähkön toimittamisesta ja riskienhallinnasta.
  • Sinä solmit edullisen pitkän aikavälin hintasopimuksen
  • Yrityksesi tulevaisuus on suojattu, sekä hinnan että ympäristön kannalta.
Tämä PPA-tyyppi mahdollistaa sen, että kaikki yritykset, niin suuret kuin pienetkin, voivat hankkia sähkönsä uusista laitoksista, vaikka yritysten kulutus ei vastaisikaan aurinko- tai tuulivoimapuiston koko tuotantoa.
Jarmo Tikkanen, Sales Product Manager
Jarmo Tikkanen, Sales Product Manager

Syitä valita PPA-Pooli?


> Uutta uusiutuvaa energiaa:
Uutta uusiutuvaa energiaa ryhdytään tuottamaan sähkönkulutuksesi kattamiseksi. Siten autat lisäämään uusiutuvan energian määrää yhteiskunnassa.

> Hintatakuu ja vakaus: Solmit pitkäkestoisen kiinteän hintasopimuksen ja varmistat houkuttelevan, edullisen hinnan.

> Kestävä kehitys: PPA-sopimuksella yrityksesi osallistuu aktiivisesti vihreään siirtymään. Sopimus edistää hiilineutraaliutta ja vastuullisuutta ympäristöasioissa.

Se jättää enemmän viivan alle, sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta.

Onko PPA kallis valinta?

Ei. Itse asiassa PPA on edullisempi kuin Nordpool/Nasdaq-hinnat. Kulutus laskutetaan kiinteään, edulliseen hintaan.

Onko PPA-sopimuksen tekeminen hankalaa?

Ei Kun valitset Energia Myynti Suomen sopimuskumppaniksi, huolehdimme yhteyksistä tuottajaan, sähköntoimituksesta ja riskienhallinnasta.

Näin aloitat

Yleensä kestää noin kolme kuukautta yrityksen tiedustelusta siihen, että löydämme projektin, josta voit ostaa sähkösi. Tuottaja rakentaa uuden uusiutuvan energian laitoksen, jonka jälkeen saat sähkösi uudesta aurinko- tai tuulivoimapuistosta.

Vihreää energiaa
ilman lisähintaa

Tähän asti vihreän sähkön ostaminen on tarkoittanut jo olemassa olevan energian osuuden varaamista.

Voimme nyt tarjota sopimuksen, jossa ympäristöystävällinen sähkösi on peräisin täysin uusista laitoksista, jotka on rakennettu tämän sopimuksen perusteella. Sopimus tukee myös CO2-neutraaliutta ja antaa todellista arvoa yrityksesi yhteiskuntavastuuseen. Se voi myös olla strateginen reitti varmistaa vakaat ja matalat energiakustannukset moneksi vuodeksi. 10-vuotisella sopimuksella varmistat kuluttamasi sähkön hinnan ja vältät hintojen vaihtelut.

 

Jarmo Tikkanen
Jarmo Tikkanen
Sales Development Manager
Kimmo Kuusinen
Kimmo Kuusinen
Managing Director