Energi Danmark varmistaa Lundbeckin PPA-sopimuksen selkeän laskutuksen

Lundbeck on tehnyt PPA-sopimuksen Better Energyn kanssa. Sopimuksen liitteen mukaan Energi Danmark varmistaa, että laskut ovat selkeitä ja läpinäkyviä.

PPA-sopimuksen käyttöönotto voi olla monimutkainen prosessi, jossa on paljon päätöksiä ja juridisia selvityksiä. Itse asiassa myös PPA-sopimuksen laskutus on monimutkainen, sillä siihen sisältyy kiinteä hankittu määrä, vaihtuva kulutus ja energian jakaminen moniin käyttökohteisiin. Se on paljon monimutkaisempi ja vaikeampi kuin tavallisen sähkösopimuksen laskutus.

Lundbeck toivoi, että heidän PPA-sopimuksensa laskutettaisiin samalla tavalla kuin tavallinen sähkösopimus, helposti ja selkeästi.

Energi Danmark huolehtii siitä.

Laskutuksen selkeyden ja helppouden lisäksi Lundbeckille on tärkeää tuottaa yhteiskunnalle uutta kestävää energiaa. Haluamme pystyä budjetoimaan sähkökustannuksemme luotettavasti, ja Energi Danmark auttaa meitä siinä. Laskutuksemme on sama kuin ennenkin: kiinteä hinta ilman odottamattomia lisämaksuja.
Mihaela Raluca Tapu, Lundbeckin Category Manager

PPA-sopimusten laskutuksessa voi olla monia haasteita.

Sovitun kulutuksen ja todellisen kulutuksen välinen ero on laskettava oikein, jolloin syntyy rahoituslaskuja ja selvityksiä.

Se on vaivalloista ja vie paljon aikaa.

Me teemme PPA:n laskutuksesta helppoa. Toimintamme asiakkaan ja sähköntuottajan välisenä kanavana varmistaa selkeän laskutuksen. Teemme PPA-sopimuksen laskutuksesta yhtä helppoa kuin tavallisen sähkösopimuksen laskutuksesta.
Mikkel Hauge Jensen, Energi Danmarkin Sales Danmarkin myyntipäällikkö.
Mikkel Hauge Jensen, Energi Danmarkin Sales Danmarkin myyntipäällikkö.
Olemme iloisia voidessamme varmistaa kiinteän ja selkeän laskutuksen Lundbeckille. Lundbeck on ollut Energi Danmarkin asiakas vuodesta 2006, ja Lundbeckille oli tärkeää, että myös PPA-sopimuksen laskutus olisi yhtä yksinkertaista ja läpinäkyvää kuin ennenkin, ilman odottamattomia lisäkustannuksia. Olemme havainneet tälle olevan kasvavaa kysyntää PPA-sopimusten yhteydessä.
Mikkel Hauge Jensen, Energi Danmarkin Sales Danmarkin myyntipäällikkö.
Mikkel Hauge Jensen, Energi Danmarkin Sales Danmarkin myyntipäällikkö.

Lundbeckin ja Better Energyn välinen seitsemänvuotinen PPA-sopimus tarkoittaa, että Tanskan sähköverkkoon syötetään uutta uusiutuvaa energiaa. Better Energy rakentaa Falsteriin uuden aurinkovoimalaitoksen, jonka kapasiteetti on 34 MWp ja joka on valmis vuoden 2021 lopussa.

Kimmo Kuusinen
Kimmo Kuusinen
Managing Director
Jarmo Tikkanen
Jarmo Tikkanen
Sales Development Manager