Uusiutuva energia pienentää energiakustannuksia 

PPA-sopimuksen (Power Purchase Agreement ) avulla tuotetaan aktiivisesti uutta uusiutuvaa energiaa, ja varmistetaan vakaat sähkökustannukset esimerkiksi 10 vuodeksi.

Se on kestävää kehitystä vakaalla hinnalla.

Viime vuosina tuulivoimaloiden ja aurinkopaneelien kehitys on nopeutunut valtavasti sekä määrän että hyötysuhteen osalta. Se on avannut uusia mahdollisuuksia olla aktiivisesti mukana vihreässä siirtymässä.  

Energia Myynti Suomi tekee yhteistyötä sellaisten aurinko- ja tuulisähkön tuottajien kanssa, jotka ovat valmiita luomaan uutta uusiutuvaa energiaa energiankulutuksesi kattamiseksi. PPA-sopimuksen avulla huolehdimme yhteyksistä yhteyden tuottajaan sekä sähkön toimittamisesta ja riskin hallinnasta.  

Syitä valita PPA


> Uutta uusiutuvaa energiaa <
 
Sähkönkulutuksen kattamiseksi tuotetaan uutta uusiutuvaa energiaa,
mikä osaltaan lisää uusiutuvan energian määrää yhteiskunnassa. 

> Hinnan suojaus < 
Yritys solmii pitkäkestoisen kiinteän hintasopimuksen. Ostatte sähköä suoraan sähköntuottajalta ilman sähköpörssiä,
joten saat
te varmasti edullisen ja houkuttelevan hinnan.
 

> Vakaus ja kestävyys < 
PPA-sopimuksella varmistetaan 100 % uusiutuvan sähkön tuotanto,
mikä auttaa yrityksenne vastuullisuustavoitteiden saavuttamista.

Se jättää enemmän viivan alle, sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta. 

Energi Danmark varmistaa Lundbeckin PPA-sopimuksen selkeän laskutuksen

PPA-sopimusten laskutuksessa voi olla monia haasteita. Lundbeck toivoi, että heidän PPA-sopimuksensa laskutettaisiin samalla tavalla kuin tavallinen sähkösopimus, helposti ja selkeästi. Varmistamme, että Lundbeck voi säilyttää saman läpinäkyvän laskutuksen kuin ennenkin, ilman yllättäviä lisäkustannuksia. Lue lisää

Miten PPA-sopimus toimii?

Tähän asti vihreän sähkön ostaminen on tarkoittanut jo olemassa olevan energian osuuden varaamista. 

Tarjoamme nyt sopimuksen, jossa vihreä sähkö on peräisin täysin uusista laitoksista, jotka on rakennettu sopimuksen perusteella. PPA-sopimus tukee myös CO2-neutraaliutta ja luo todellista lisäarvoa yrityksenne vastuullisuustyölle. PPA voi myös olla strateginen reitti varmistaa vakaat energiakustannukset moneksi vuodeksi. PPA-sopimuksella varmistat kuluttamasi sähkön hinnan ja vältät hintojen vaihtelut. 

Pitkän aikavälin uusiutuvan sähkön ostosopimus on edullinen sekä hinnaltaan että ympäristön kannalta. 

Vihreää energiaa
ilman lisähintaa 

 

Kun haluat osallistua vihreään talouteen

PPA-sopimuksella yrityksesi osallistuu aktiivisesti vihreään siirtymään. Sopimus edistää hiilineutraaliutta ja vastuullisuutta. 

Meillä on yhteyksiä uusiutuvan energian tuottajiin, jotka ovat valmiita rakentamaan aurinkovoimaloita tai tuuliturbiineja sähköntarpeesi täyttämiseksi. Huolehdimme sähkönjakelusta ja riskienhallinnasta. Sopimus solmitaan kymmeneksi vuodeksi, ja saat termiinihintaa edullisemman kiinteän hinnan.  

Saat virallisen todistuksen, joka osoittaa, että sähkö on 100 % kestävästi tuotettua. Voit käyttää todistusta brändityössä. 

Kun teet PPA-sopimuksen, tarvitsemanne sähkö tuotetaan tuulivoimaloissa tai aurinkovoimaloissa ja kulutus laskutetaan kiinteään, vakaaseen hintaan.  

Energia Myynti Suomi tarjoaa suoran yhteyden, vakaan sähkön hinnan ja uusiutuvaa energiaa.  

Kimmo Kuusinen Managing Director
Jarmo Tikkanen Head of Sales
Vi tager del i den grønne omstilling

  Powering                 business.    Responsibly     CSR