Energia Myynti Suomi Oy

Myymme ja toimitamme sähköä ja tarjoamme salkunhoitoon sekä sähkönhankintaan liittyviä palveluita yrityksille ja julkisyhteisöille. Kauttamme saa palvelua myös muihin Pohjoismaihin. Sähkön myynnin ammattilaiset ja salkunhoitajat sekä laaja tuotevalikoima takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun sähkönhankintaan.

Tavoitteemme on olla yritysasiakkaiden ja julkisyhteisöjen ensisijainen partneri sähköasioissa.

Energia Myynti Suomi Oy aloitti toimintansa vuonna 2009. Olemme osa Pohjoismaista Energi Danmark konsernia. Energi Danmark on Pohjoismaiden suurin sähköenergiatoimija yrityssektorilla. Konsernin myyntitoimistot sijaitsevat Tanskan lisäksi Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa.

Energia Myynti Suomi on osa taloudellisesti vakaata tanskalaista organisaatiota

Energia Myynti Suomi Oy on osa Energi Danmark Group –organisaatiota, joka on johtava yritysasiakkaiden energiamyyntiyritys. Energi Danmark Groupin omistavat Andel ja NRGi, kaksi suurta kuluttajaomisteista tanskalaista osuuskuntaa. Andel on Tanskan yksityiskuluttajamarkkinan johtava energia- ja kuituoptiikkaryhmä, ja omistaa Energi Danmark Groupin osakkeista 63,65%. NRGi puolestaan omistaa loput 36,35%, ja yhtenä suurimmista osuuskunnista omaa yli 100 vuotta energiamarkkina-alan kokemusta.

Energi Danmark Groupin osakkeenomistajien suuruus ja niiden luja ote tanskalaisista energiamarkkinoista takaavat organisaatiolle vakaan taloudellisen tuen. Molemmilla osakkeenomistajaorganisaatioilla on erittäin vahva ja läheinen suhde Energi Danmark Groupiin, ja omaavat vahvat edellytykset EDG:n strategiseen ohjaukseen Pohjois-Eurooppalaisilla energiamarkkinoilla.

Energi Danmark -konsernin myyntikonttorina Energia Myynti Suomi hoitaa myynnin ja yhteydenpidon suomalaisille asiakkaille, kun taas kaikki tukitoiminnot sekä käyttöpääoma hoidetaan Tanskassa. Front office -tyylinen Energia Myynti Suomi ei siis neuvottele rahoituslaitosten kanssa, vaan tämä hoidetaan Tanskan Århusin pääkonttorissa.

Vuonna 2021 Energi Danmarkin liikevaihto oli 119 miljardia Tanskan kruunua ja osakepääoma lähes 2 miljardia Tanskan kruunua. Energi Danmark -konserni perustettiin vuonna 1993 ja laajeni Suomeen vuonna 2009 Energia Myynti Suomen perustamisen myötä.

Energia Myynti Suomi on osa taloudellisesti vakaata konsernia ja aiomme pysyä markkinoilla vielä vuosia. Meillä on kaksi vahvaa omistajaa, joilla on vankka taloudellinen perusta, joten pystymme noudattamaan kaikkia tehtyjä sopimuksia.
Energia Myynti Suomen toimitusjohtaja Kimmo Kuusinen.
Energia Myynti Suomen toimitusjohtaja Kimmo Kuusinen.