Vihreä sähkö

 

Helpoin tapa vähentää yrityksen CO2-päästöjä on hankkia vihreää sähköä. Valittavana on useita eri tuotantomuotoja:

  • tuuli
  • vesi
  • aurinko
  • bio
  • CO2-vapaa sähkö

Vihreä sähkö varmennetaan alkuperätakuumenettelyllä ja on aina jäljitettävissä tuotantolaitokseen saakka. Asiakas saa ympäristösertifikaatin ja on mukana tukemassa tulevaisuuden ympäristöystävällistä sähkötuotantoa. 

Tarjoamme Asiakkaillemme myös mahdollisuuden tehdä kauppaa alkuperätakuilla, päästöoikeuksilla, sekä ruotsalaisilla ja norjalaisilla elsertifikaateilla.

 

 

Aurinkosähkö

Haluatko tuottaa sähkösi aurinkopaneeleilla? Energia Myynti Suomen kautta saatte aurinkosähköratkaisun avaimet käteen palveluna. Palvelu toteutetaan yhteistyössä aurinkoenergiaratkaisuihin erikoistuneen kotimaisen Solnet Green Energy Oy:n kanssa. Yhteistyön avulla voimme toimittaa keskisuurille ja suurille yrityksille yksilöllisen, kustannustehokkaan ja kokonaisvaltaisen aurinkoenergiaratkaisun.

PPA

PPA eli Power Purchase Agreement on pitkäaikainen sähkönhankintasopimus. Se tehdään suoraan tuottajan ja kuluttajan välille – tyypillisesti tuulivoimalle. Sopimuksella varmistetaan vakaa sähkön hinta ja lisäksi sähkön alkuperä on uusiutuvaa ja varmennettua. PPA-sopimuksella pystytään samalla suojautumaan sähkön hintariskeiltä ja hankkimaan uusiutuvaa sähköä. Lue lisää täältä!