Hintariskit hallintaan salkunhoitopalvelumme avulla

Sähkömarkkinat ovat yksi monimutkaisimmista toimintaympäristöistä riskienhallinnan näkökulmasta. Me kykenemme taltuttamaan sen. Salkunhoitopalveluillamme hallitaan sähkön hintariskiä parhaalla tavalla ja samanaikaisesti optimoidaan sähkön hintaa.

Salkunhoitotuotteemme vaihtelevat henkilökohtaisesta konsultoinnista standardiratkaisuihin asiakkaan tarpeiden ja riskipolitiikan mukaan. Vakaa ja suotuisasti kehittyvä sähkön hinta saavutetaan, kun salkunhoitajamme seuraavat aktiivisesti markkinoiden kehitystä ja hyödyntävät markkinoilla tapahtuvia muutoksia.

Suomalaiset salkunhoitajamme ovat osa Energi Danmark Securitiesin kansainvälistä tiimiä. Tarjoamme palvelua kaikilla pohjoismaisilla kielillä, englanniksi sekä saksaksi.

Kaikille asiakkaillemme on yhteistä se, että sähkönhinnan suuri vaihtelu tuottaa riskin heidän toiminnalleen.

 

 

 

 

 

 

Ainutlaatuinen Indeksi-tuotteemme sopii suurille sähkönkuluttajille, jotka haluavat parhaan hyödyn sähkömarkkinoista. Lue lisää Indeksistä täältä.

Finanssipoolissa asiakas pääsee osaksi hajautettua suojausstrategiaa ja hankintapoolia, jossa on mukana useita yrityksiä ja riskienhallintaa hoidetaan yhteisesti. Asiakas pääsee hyötymään ison hankintapoolin skaalaeduista. Suojaukset tehdään selkeän toimintamallin mukaan, jolloin suojausten hinnanmuodostus on selkeää ja asiakkaan hintariskit pysyvät hallinnassa. 

Konsultoivan salkunhoidon avulla varmistat, että saat aina ajantasaista ja ammattitaitoista tukea, sekä tietoa sähkömarkkinoista. Voimme rakentaa yksilöllisen palvelukokonaisuuden, jossa annamme tukea esimerkiksi riskienhallintastrategian rakentamiseen, kaupankäynnin toteuttamiseen, raportointiin tai markkinainformaation tuottamiseen. Voimme myös toimia kanavana markkinoille, jos asiakas haluaa toteuttaa kaupankäynnin itsenäisesti.

Kansainväliset sähkömarkkinat ovat yksi monimutkaisimmista toimintaympäristöistä riskienhallinnan näkökulmasta. Me kykenemme taltuttamaan sen.