Miksi valita One Stop Shop?

Energi Danmark-konsernin ainutlaatuinen rakenne ja toiminta Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa tarkoittaa, että voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua olipa heillä toimintaa yhdessä tai useammassa Pohjoismaassa tai Saksassa.

Kaikki Energi Danmark Groupissa ovat omistautuneet tarjoamaan asiakaskokemuksen, johon kilpailijamme eivät pysty. 

Erilainen tarkoittaa meillä parempaa!

Ymmärrämme, että kaikkilla asiakkaillamme on erilaiset tarpeet ja pitkäaikaisen yhteistyön rakentamiseksi rakennamme jokaisen palvelukokonaisuuden asiakkaamme tarpeiden mukaiseksi.

One Stop Shop palvelumme tarjoaa:

  • Yhden paikan sähkön hankintaan
  • Yksinkertaisen ratkaisun yrityksesi energiatarpeisiin
  • Kattava ymmärrys ja osaaminen neljässä Pohjoismaassa ja Saksassa
  • Tiedon ja kokemusten jakaminen eri Pohjoismaiden ja Saksan välillä
  • Asiakaspalvelua haluamallasi paikallisella kielellä
Olemme vahva ja luotettava kumppani. Meillä on yli 20 vuoden kokemus energia-alalta: energiamarkkinoista, salkunhoidosta ja taseenhallinnasta.

Yksi kontaktipiste 

Näkymä sähkömarkkinoille on hieman erilainen eri maissa ja samoin asiakkaidemme toiminta voi olla erilaista kussakin maassa. One Stop Shop –konseptimme tarjoaa tähän selvään edun. Jätä markkinoiden monimutkaisuus meidän huoleksemme ja tarjoamme yrityksellesi yksinkertaisen näkymän kokonaisuuteen.

Voit valita vain yhden kontaktipisteen  – me tarjoamme sinulle vahvan kumppanin ja asiantuntemuksemme energiamarkkinoista. Yhdistämällä vahvan paikallisen asiantuntemuksemme konserninlaajuiseen osaamiseen pystymme rakentamaan juuri sopivan palvelukokonaisuuden yrityksesi tarpeisiin.