Energi Danmark käsittelee 15 000 mittauspistettä TDC NETin PPA-sopimuksessa

Kun TDC NET saa vuonna 2023 sähköä neljästä uudesta aurinkosähköpuistosta, Energi Danmark hoitaa mittauspisteet ja varmistaa PPA-sopimuksen selkeän laskutuksen.

TDC NET on solminut Better Energyn kanssa sähkönostosopimuksen neljässä uudessa aurinkopuistossa Tanskassa. Sopimuksen avulla Tanskan suurin digitaalisen infrastruktuurin toimittaja ottaa ratkaisevan askeleen kohti hiilineutraaliutta.

PPA-sopimuksen käsittelyn ja laskutuksen helpottamiseksi TDC on liittoutunut Energi Danmarkin kanssa. Energi Danmark huolehtii sopimuksen mittauspisteiden käsittelystä ja laskutuksesta ja jakaa energian niihin.

Haluamme, että PPA-laskutus on mahdollisimman yksinkertainen asiakkaillemme, jotta he saavat selkeän laskun ilman odottamattomia lisäkustannuksia. Siksi olemme myös erittäin iloisia siitä, että TDC NET on valinnut meidät takaamaan 15 000 mittauspisteensä läpinäkyvän laskutuksen
Mikkel Hauge Jensen, Energi Danmarkin Sales Danmarkin myyntipäällikkö.
Mikkel Hauge Jensen, Energi Danmarkin Sales Danmarkin myyntipäällikkö.

PPA-sopimuksen laskutus on usein hyvin monimutkaista, sillä kiinteästi ostettu määrä täsmäytetään vaihtelevaan kulutukseen. Tämän lisäksi määrä on jaettava moniin mittauspisteisiin. TDC NETin tapauksissa erittäin moniin mittauspisteisiin.

Fyniin ja Jyllantiin perustetaan neljä uutta aurinkosähköpuistoa. Vuonna 2023 ne tuottavat sähköä 140 GWh, joka kattaa noin 60 % TDC NETin kulutuksesta.

Kimmo Kuusinen
Kimmo Kuusinen
Managing Director
Jarmo Tikkanen
Jarmo Tikkanen
Sales Development Manager