Martin Smith är en teamspelare, vars mål är att få upprätta bästa möjliga kontrakt åt kunden

Martin Smith är en erfaren och mångkunnig person som blev en viktig del i Energia Myynti Suomi teamet år 2017. Smith motiveras mycket av en nöjd kund som har fått bästa möjliga kontrakt. Som Energy Risk Advisor utför Smith kundarbetet flytande på de båda inhemska språken. Förutom sina befintliga kunder jobbar han också aktivt med att rekrytera nya.

Kundarbete och kundnöjdhet är viktiga och motiverande saker för Smith. Att kunna identifiera sig med kundens utgångspunkter, upplever Smith som en styrka. Till arbetsuppgifterna hör också att aktivt följa med prisutvecklingen för sina egna kunder. Kundens förtroende är viktigt för Smith och det är en ära för honom att vara en som man kan lita på.

Smith gick in i den utmanande energibranschen när en pensionerad kollega berättade om försäljning av elenergi och undrade om Smith kunde vara intresserad av detta. Smith gick med öppet sinne mot nya utmaningar och har varit på den vägen nu i nästan fyra år.

Smith som är utbildad till elmontör och eltekniker. Han har stor erfarenhet inom el-byggbranschen.  I el-byggbranschen avancerade Smith inom kund- och förmansjobb, vilket han har nytta av ännu idag. Genom åren har Smith samlat på sig en gedigen erfarenhet angående kundrelationer.

Samarbetsvillige Smith berömmer Energia Myynti Suomis atmosfär, kollegerna stöder alltid varandra. Vid Energia Myynti Suomi drar alla åt samma håll

Martin Smith trivs utmärkt i sitt nuvarande arbete vid Energia Myynti Suomi. Det bästa med jobbet är dess ansvar och frihet. Drivkraften för Smith, är att han kan göra jobbet enligt eget schema. Flexibla arbetstider faller också Smith i smaken.

Samarbetsvillige Smith berömmer Energia Myynti Suomis atmosfär, kollegerna stöder alltid varandra. Vid Energia Myynti Suomi drar alla åt samma håll. Om någonting inte fungerar så ser vi tillsammans till att få det att fungera. I en öppen kultur har vi dagligen intressanta diskussioner, de kan handla om vad som helst. Smith värdesätter den respektfulla andan hos sin arbetsgivare och en arbetsplats där alla accepteras som de är.

Smith njuter av utmaningar, vilka bidrar positivt till hans arbete. Smith, liksom många av hans kollegor, instämmer i att energisektorn är krävande. Samtidigt är den också flerdimensionell med sina många utmaningar. Tack vare detta är ingen dag sig lik och man blir inte uttråkad på jobbet.

Energia Myynti Suomis framtidsutsikter anser Smith vara ljusa, företaget är en stark aktör inom Finlands elförsäljning och på energimarknaden. Smith uppskattar mycket sina arbetskollegor, vilka många av dem är experter på området med lång arbetserfarenhet.